top of page

Gostovanje v Beogradu

Že čez nekaj dni se odpravljamo v Beograd, kjer nas čaka gostovanje v okviru Dnevov slovensko-srbskega prijateljstva, ki jih organizira Rotary klub Beograd Dunav v sodelovanju z Rotary klubom Idrija.

V Beograd se bomo odpravili v petek pozno zvečer, tako da nas čaka nočna vožnja, jutranjo zoro pa naj bi že uzrli v prestolnici Balkana, Beogradu. V okviru Dnevov slovensko-srbskega prijateljstva bo v Beogradu več dogodkov. Petek, 21. april, bo posvečen zeleni mobilnosti, kjer se bo predstavil naš generalni pokrovitelj korporacija Hidria. V soboto, 22. 4., pa bomo ulice zasedli tudi mi, saj se bomo predstavili s promenadnim koncertom na eni glavnih beograjskih ulic - na Ulici Kneza Mihaila. Glavni koncert pa bomo imeli v nedeljo, 23. aprila, ob 20. uri v Dvorani Kolarac. Tam se bomo predstavili z bogatim program, ki bo združeval ritme Balkana, Srednje Evrope in Zahoda. Kot solista se nam bosta pridružila violinist Ivan Pejić in pevka Nataša Tasić Knežević. Tokrat pa se bo dirigentu Domnu Prezlju pridružil tudi znameniti srbski skladatelj in dirigent Vladimir Mustajbašić.

Veseli nas, da bo program imel tudi dobrodelno noto, saj bodo sredstva, ki bodo zbrana na koncertu, namenjena za štipendije mladim glasbenikom.

Več o Dnevih slovensko-srbskega prijateljstva pa si lahko preberete na tej povezavi.


Zadnje objave
Arhiv
Spremljajte nas
  • Facebook Basic Square
bottom of page